Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zuhany

Hogy ki vagy te? 24-34 éves, hiányérzettel fekvő, de kiegyensúlyozott nő. A zuhanyban, az ágyban, vagy akár a konyhában nyúlsz magadhoz. Volna pedig rá elég jelentkező, de arra a kézre gondolsz, aki meg mer markolni, és meg is mer simogatni, és azokra a gondolatokra, amelyek egyszerre bánnak veled szeretettel, és kurváznak le. Gondolatokra, amik kiudvarolják belőled a titkokat, és nem elvárják. És adnak is értük valamit.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Most mondd, hogy mit akarsz!

2014.06.27. 17:11 ZHN

Nálam. Leggingsben akarlak látni, de csak leggingsben. Úgy szeretem a lábaidon, de azt a látványt vágyom, ahogy a medencecsontodról a kis hasadon át vándorol körbe a csípődön, a derekadon, és öleli át a bőrödet. Így csókolj. Álljon tőled. Nyomd hozzám magadat, érezd, hogy mennyit ér a meztelenséged. Gombold ki, rángasd le rólam, és AKARD szopni. Guggolj le, és nyald a faszomat, mintha azzal kéne arcot mosnod. Tedd tönkre a szép arcodat vele, mielőtt felállsz újra, és közel hajolsz, hogy máshol érhessen hozzád. A leggingsedbe markolva húzlak magamhoz, és rakom be előre, a kis dombocskáddal érzed, ahogy nedvesen hozzád ér. Most mondd, hogy mit akarsz! Most mondd el egy titkodat, amit mindig is el akartál mondani bárkinek, aki kíván, de csak úgy, ha kéri, kiszedi, kikívánja belőled. Most mondd, hogy mit akarsz, és ugyanúgy fogom szeretni, mint ahogy te kívánod. Csak járjon a szád, különben visszateszem bele, és csak azt tudod meg, hogy én mit akarok.

pic-04109538-4249a4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zuhany.blog.hu/api/trackback/id/tr606434225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása